Saturday, January 15, 2011

rajinkan diri

hmmm rasanya nk rajinkan diri update blog..sekurang-kurangnya bercakap dengan blog ni takde feed back yang buruk dan tk menyakitkan hati dari bercakap dengan benda yang hidup...hmmmm

semalam acitivity yang penuh dengan kepenatan tapi still happy dan tersenyum bila ber'sms' dengannya.. :)
pagi semalam i have exam for accounting information system (AIS)...boleh tahan jugak laa paper tuu..insyaallah semoga result nya ok...
habis jer exam dapat 'sms' yg buat tersenyum walaupun time tuu baru lepas tensionkan.. hehehe

sampai jer rumah rehatkan badan sambil makan..hmm sedapnya rendang ayam dan sambal paru tuu.. ;) i like

sepatutnya aku ada meeting reunion tapi tetiba batal di sebabkan masalah yang takdapt di elakkan jadi apa lagi packing lappy follow my mum pergi damansara..sementara tunggu my mum habis meetingnya aku bawak adik ku yang kecik lagi comel tuu ke giant kota damansara sambil duduk makan donut di JCO..hmm tak laa sesedap BIG APPLE buat ok laa...
kalu dah bawa adik aku yg kecik gi makan mau tak 'kopak' hahahha but it's ok dear...

then sambil ber'sms' dengan dia dan layan lagu di ERA sambil tunggu my mum habis meeting...
aku memang jarang layan lagu korean sebenarnya but yesterday boleh ERA pasang one day KPOP song..hadoiiii kenapa aku tak perasan selama ini...
hmmm memeng aku tak faham tapi awat laa mereka ni minat sangat tak tahu laa...

settle meeting my mum aku 'pecut' kereta selaju mungkin..hahah 100km jer.. ;p
sampai rumah bukak tenet huh YM sabotaj aku..waaaa kecewa tak dapat chat ngan dia..ishhh saje kan..

bila dah kecewa terus siap nk ber'dinner' rumah kawan ayah aku di kem askak (lupa lak nama tempat tuu)
haiyaaa
huh makanannya memang sedap..hehehe
uncle next time buat lagi..hahahah