Saturday, April 30, 2011

siapakah ??

hmmm hari ni dah masuk hari kedua cuti...
this week cuti agak panjang sebab 'hari buruh' jatuh hari ahad..
so that isnin cuti lerr...

bosan hmm yup mmg sgt bosan tapi happy sebab dpt luangkan masa dgn family...

tapi tetap ada mengusarkan hati ini...

hmmm hati hanya tuhan saja yg tahu...
kenapa? 
aku sendiri pun tk pasti...

apakah perasaan ini padannya..
adakah benar sayang atau tidak...
dan dia setiap hari hantar masej yg sama...
"kim tae yeon"
katanya 'wanita itu adalah yg paling dlm dunia ni selepas mak"..
yeah aku dh tgk wanita itu mmg cantik...
kalu dah wanita dr luar mmg la cantikkan..
dan aku tau dia teringatkan 'bekas' dia kembali..
dan aku sendiri tk pasti sama ada dia masih rindukan 'bekas'nya lagi atau tidak..
aku malas nk tanya...cuma
apakah maksudnya jika setiap hari masej yg sama akan aku terima,..

dan aku sudah pastinya terasa sedikit dalam hati ini...
dan yg mampu aku lakukan...
kata2 semangat padanya
 ' sebagai KAWAN akan aku doakan semoga dia jumpa wanita seprti itu suatu hari nanty'
dan sebenarnya kata2 aku itu telah membunuh hati aku sendiri...
wanie ko kene ingat siapa kau utk berada di sisi dia...

dan kawan baik dia pun inginkan dia kembali bersama 'bekas'nya semula..
ia mereka mmg sepadan..


aku?
simpan semuanya dekat hati yg paling dalam...
teruskan menanti sesuatu yg takpasti...
samapi satu saat kepastian telah terbukti akan hilang lah senyuman di hati ini...
yg tinggal hanyalah senyuman di bibir yg mungkin ilang serinya atau ilang ikhlasnya..
biarlah takdir tuhan menentukan segalanya...

adakah insan yg akan memahami aku?

Sunday, April 24, 2011

'tacing'

hahahah kelakar lak tajuk entry nieh..

nk tahu np...???

last nite genap lah umur ku 23 tahun
huhu dah meningkat lagi setahun
cam tk caye jer ann,...hahah

hahah wani wani caye jer lah...
haa nk di jadikan cite last nite 5 minit slm kul 12tghmlm 
one person ada call but....
asihh rugi bila tk pick up fon tuu 
yelah mana den nk tahu yg dia nk call then
mana lah den nk tahu dia nk jd last person wish my bufday,,..
then tgk fon ada 3 miscol 1 masej..
masejnya 'selamat hari tua and dia orang last yg wish'
hahaha kelakar mula2..then aku reply kata thanks dan terharu sbb tkpernah lak ada org yg sanggup nk tggu time last minit wish..huhuh
dan yg paling terharu bila dia kata sebenarnya dia call sbb nk nyanyi sekali utk aku..
waaaaaaaaaaaaa
terasa paling dalam tuu...

 malam sblm tuu dia ada call tp aku dah tido...
dia kata 'aku cuba nk nyanyi last nite dan td tp hang tk angkat fon..so terlepas lah..next year yeah,.,.'
adeh..ruginya....
kalu laa tahu ada orang yg nk nyanyi  live on the fon mmg aku pegang fon tuu 24 jam dear...

dia buat aku terharu + tacing..

yelah tkpernah lg someone buat cm tuu sweet kat aku..
hai beruntung lah siapa gadis yg berjaya memiliki hati mu dear...

aku tggu org lain yg buat cam tuu alih2 org yg aku tak terpikir dek akal yg buat cam tuu...
aishhh dia mmg sgt sweet lah...

serius mmg beruntung gadis yg dpt mamat nieh...
yg pasti bukan aku hahha
ialah tk cukup umur tknak lah ;p

hehe memilih plak...
tggu mr korean buat cam mamat nieh hmm umpama Bulan Jatuh Ke Riba 
laa gamaknya...

hadoii mmg mimpi indah lahh aku mlm td kan...

udah laa tuu...

walau apa pun aku mmg nk bg tau...
aku sangat terharu + tacing..

i Lap U lah dear..

siapakah dia...???

haa tggu aku masukkan gambar aku dan dia yee kalu ada lah hahahha 

ok chaow

24 aPRiL 2011




today my bornday...
last nite i get first wish from ....
thanks and I think I by Byul...

and i know he can't wish me anymore..
but y i still waiting..
until today this my second year without him
my life still must go on what ever can be happen...

for this time i want say THANK YOU to all my frenz in FB , BBM , who ever TEXT me 
i want say i luv u all becoz remember my bornday...

tidak ada yg istimewanya hari ni...
kecewa sbb dpt tunaikan impian yg satu tuu tkpe insyaallah akan tercapai hajat ku yg tu nanty...

walaupun bosan hidup tetap di teruskan..

happy for today... 

=)



Monday, April 11, 2011

lama dh tak tulis blog...

jom mengupdate blog heheheheh

hmmm sebenarnya aku jd confius sama ada hari ni bufday dia atau tak...
arrgggg poning palo den pikir sobabnya tu hari dio kato lain pastu kato lain...
alih2 td dio kato bulan 10 lak...tak ko poning palo den ni haa.,.

ha kan keluar bahasa nenekda ku nieh...
aishhh 

walau apa pun andai benar bufday dia hari nie...
aku nk wish 'happy bufday dear'
but kalu salah pun tkpe lah ucapan yg baik tk slhkan di awalkan :)

orait huh sebenarnya nk upload gmbr daki gunung stong tuu hari 
tp BB ni agak lemmm ckit so that agak mengeramkan jugak lah

tkpe nanty ada masa yg betul2 tk jem aku mskkan gmbr yee,,,

hmmmm last week settle street soccer challege 2011 in msu..
so this akan hiking ke liang barat,perak

then focus midterm 
pastu sibukkan diri blk utk futsal piala presiden 2011 

wah akan penuh jadual...
semoga di beri kesihatan yg baik....

ok mahu tido dan mimpi indah malam nieh.. 
nite 

luv u all 

:)

Friday, April 1, 2011






................................


rindu


.................................